Våra affärssimuleringar

Öka er förståelse för affärsmannaskap, stärk era relationer i teamet, lär er ta beslut som leder till resultat och ha roligt tillsammans. Vi på Expo Media har under många år utvecklat och levererat skräddarsydda affärsspel till företag och organisationer. De erbjuder ett perfekt upplägg för teambuilding, samtidigt som ni effektivt utvecklar er affärsförståelse.

Anpassat erbjudande under Covid-19

På grund av rådande situation och restriktioner, kan vi leverera samtliga affärsspel på distans. Kontakta oss för frågor och mer information.

Vad är affärssimulering?

Affärssimulering, eller affärsspel, har som syfte att inspirera, engagera och öka förståelsen för affärsmannaskap. Som deltagare lär ni er hur allting hänger ihop – affärslogik, strategi, företagskultur, värderingar, ledarskap och teamwork. Spelen presenterar verklighetsbaserade situationer i att driva ett företag. Du som deltagare tvingas ständigt ta beslut med hänsyn till budget, kunder och personal med målet att nå lönsamhet.

Affärsspel från Expo Media

Våra affärsspel är byggda på flexibla plattformar och vi kan därmed anpassa våra lösningar utefter era behov. Vi utnyttjar datorer, arbetsdukar, brädsimuleringar, tablets, mobiler och andra plattformar. Vi kan leverera företagsspelen som klassrum, på distans eller som blended learning. Längden kan vara allt från en halv dag till flera dagars genomförande. Våra företagsspel är oftast en kombination av för- och efterarbete kombinerat med en fysisk träff. Vi erbjuder både branschlösningar såväl som skräddarsydda lösningar.

Här kan ni lära er mer om våra affärsspel, vad de går ut på och vad ni lär er:

Är du nyfiken och vill du veta mer eller få en offert?

Fyll i nedan kontaktformulär så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.